Битумни хидроизолации на сгради и съоражения

Битумни хидроизолации на сгради и съоражения

Хидроизолация – сигурност, устойчивост и качество за всяка конструкция

Хидроизолацията е основен етап от реализирането на всеки архитектурен проект –както за изграждането на всякакви видове сгради – жилищни или обществени, така и при строителството на мостове, виадукти, пътища, язовири, басейни и други. Основното свойство на хидроизолацията е да предпазва конструкциите от негативното действие на водата и да удължава устойчивостта им във времето. Хидроизолирането на сградите дава възможност за максимално дългото им запазване във вида, в който трябва да изглеждат и едновременно с това да изпълняват функцията си безпроблемно и ефективно.

Битумна хидроизолация – съвременен подход към сградите и съораженията

По своята същност битумната хидроизолация е смес от нефтени продукти с различни органични характеристики. Битумът може да бъде използван както за хидроизолация на покриви, така и за настилки. Уникалното предимство на този материал е неговата еластичност, която в комбинация със свойството да спира водата, го правят все по-често предпочитан. Този тип покритие може да се употребява както по вертикални, така и по хоризонтални части без полагането му да бъде възпрепятствано или качеството – компрометирано. Здравината и устойчивостта на материала са гаранция за предпазване на сградите от дъжд, сняг, вятър, вредни UV лъчи, градушки и големи температурни амплитуди. Получената след нанасяне и изсъхване на покритието влагоизолираща мембрана е безвредна за човешкото здраве и околната среда.

Битумните хидроизолационни покрития ESHA се предлагат под формата на емулсия, което ги прави удобни и практични за използване, а процесът спестява време и усилия. В отговор на разнообразните нужди на потребителите, в продуктовата гама на ESHA са налични битумни хидроизолационни покрития с разтворители или такива, които са водоразтворими.

Оценка, информиран избор и професионално отношение към конструкцията

Предимствата на битумната хидроизолация са много, а различните видове продукти от тази категория са насочени към индивидуалните изисквания на потребителите и разнообразните конструкции, върху които може да се полагат. При избора на конкретен продукт от асортимента битумни хидроизолации ESHA трябва да се вземат под внимание външните фактори, които имат пряко отношение към конструкцията. Правилната оценка на изискванията на сградата или съоръжението подпомага вземането на информирано решение за избор на най-подходящ продукт. Професионалното полагане и поддръжка на покритието удължава не само устойчивостта на сградата, но и експлоатационния живот на самата хидроизолация.

Защо да изберете битумни хидроизолации ESHA?

Пазарът за строителни материали и услуги активно разраства своя асортимент с цел да отговори на специфичните нужди на своите клиенти, които все по-често търсят бързина при изпълнение на проектите си, високо качество на материалите и конкурентни цени. Разнообразните нужди на потребителя са и предпоставка за огромно разнообразие от продукти в една и съща категория, които се стремят да се позиционират на пазара с различни предимства. Битумни хидроизолации ESHA са екологично чисти продукти с доказано във времето качество, които осигуряват на строителните конструкции устойчивост срещу влага, прилепват перфектно върху всякакви повърхности и удължават живота на сградите и съоръженията. ЕСХА България Ви предлага хидроизолационни покрития на конкурентни цени, с гарантирано качество и ефективност. С продуктите ESHA спестявате време, средства и усилия и осигурявате сигурно бъдеще на Вашите сгради, съоръжения и конструкции!